Nomega si Methadone skies la Atelier d.i.y. [Sambata 17.03.2012]

SAMBATA 17 MARTIE 2012

Gluga Neagra si echipajul atelier d.i.y. prezinta:

O repetitie psihedelica cu prietenii, benefit pentru micul centru cultural alternativ - aka Atelier d.i.y.

nmgms

NOMEGA - o trupa din Timisoara cu un spirit de spontaneitate si improvizatie.Trupa sa format undeva in anul 2010.METHADONE SKIES - sunt la fel o trupa din timisoara cu sound inspre psychedelic, progressive, doom si noise. Formata in Martie 2009 cu un prim album scos in Septembrie 2010 intitulat 'Explosions of the sun'.Anul acesta M.S. au scos un nou album care se intituleaza ' ENTER THE VOID '.Plus auditii de pe vinil.

RELEASE THE KITTEN @ Atelier DxIxYx[ANULAT]Trebuie sa va informam ca din cauza conditiilor meteo nefavorabile si recenta cadere a zapezii baietii de la Reflections of internal rain din Serbia se confrunta cu dificultatea de a ajunge aici.
Concertul se va reprograma cand conditiile meteo se vor inbunatatii
.

Gluga Neagra prezinta:

@ Atelier d.i.y.

Reflections Of Internal Rain RGB
                                                                                                (artwork by Volodea Biri)
Repetitii cu prietenii din Serbia:
· Reflections Of Internal Rain (R.O.I.R.) au inceput la sfarsitul anului 2004 in orasul Novi Sad,Serbia .Idea trupei era sa ne scape de rutina zilnica in care ne afundam zilnic.Ivan (Chitara, Voce), Petar (Chitara) and Aleksandar (Tobe) sunt in trupa de la bun inceput.Mai tarziu, Dusko intra ca si vocal si Nikola(Ground Zero) intra la bass.Piesele baietilor sunt despre experienta zilelor in care traim, pierderea persoanelor apropiate, sentimente personale, gelozie, invidie, zadarnicie...


· Methadon Skies are a psychedelic, progressive, doom, noise band from Timisoara, RO