ATELIER DIY SURVIVAL GUIDE

Atelier DIY - Ghid de orientare //Survival Guide// [click here for ENGLISH version]Atelier DIY (Do-It-Yourself) este un spatiu informal, sustinut de un colectiv de prieteni, injurul caruia au loc:
* repetitii (unele in fata prietenilor) ale unor formatii locale sau de
oriunde,
* workshopuri (serigrafie, foto, diy -- dispozitive electronice, etc.),
* discutii tematice,
* proiectii de filme,
* altele: infoshop (carti, zine-uri, cd-uri, casete, viniluri), freeshop,
food not bombs.

In masura posibilitatilor si capacitatii, Atelier DIY sprijina implicarea altor oameni in activitati similare, in spatiul atelierului sau in alte contexte. Daca vrei sa te implici, fa-o, vei gasi ajutor! Un prim pas poate fi participarea la actiuni existente. Apoi daca ai idei interesante pentru altii, poti sa ti le pui in practica. Nu astepta ca altii sa-ti faca scena, concertele, sa gandeasca pentru tine, sa-ti traiasca viata.

Atelier DIY este un spatiu fragil si pretios. Daca vrei sa participi, atunci respecta-l si protejeaza-l. Atelierul nu este un spatiu public, nu este o bodega, nici club. Comporta-te ca la noi acasa, si cum ai vrea sa ne comportam la tine acasa.

*Pentru formatiile prietene ce vin sa repete aici din alte locuri, incurajam contributii pentru combustibil. Ajuta-i sa ajunga la urmatorul concert!

Atelier DIY este un spatiu prietenos si tolerant, ce incurajeaza libertatea (de creatie, expresie, gandire). Libertate ce nu ingradeste libertatea altora.

Este putin probabil ca cei ce sufera de rasism, homofobie, nationalism (local, cronic sau acut), sexism, microagresivitate, macroagresivitate, habotnicism, xenofobie, alte afectiuni si tendinte discriminatorii -- de altfel tratabile cu doze relativ mari de gandire rationala si ceva picaturi de umanitate -- sa fie prezenti la Atelier DIY. Eventual pentru recuperare -- unele dintre aceste afectiuni sunt neplacut de des intalnite in societate, si poate ca nimeni nu este imun la influenta lor la un moment sau altul. Atmosfera de la Atelier DIY ajuta la evitarea acestor tipuri de probleme.

Cu prietenie, colectivul Atelier DIY.

BENEFIT ATELIER [18.02.2011]

VINERI, 18 februarie 2011

Benefit Show la ATELIER DIY cu:

IN DESCHIDERE - mediocre improvisation of abstract rap

FELLATIAN GORE - musique sauvage (include membrii The Egocentrics)

METHADONE SKIES - progressive / psychedelic / shoegaze

LIVIA SURA - blackened sludge / crust

ora 21:00


un eveniment Gluga Neagra aka Black Hood Society

FRIDAY NIGHT ANARKITEXTURE

VINERI 25 FEBRUARIE, ora 21:00

repetitii la Atelier diy cu prietenii:

HAOS (20 years of punk rock), NOMEGA (psychore), BLIGHT (postalternative), NO BRAINS (funkrock)